Marți, 26 Iulie 2011 - 05:19 AM Aleg.RO: Basescu: Cadrele didactice, una dintre categoriile cel mai bine platite in Romania. Cum comentati?

Publicat de: ---

Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu a declarat la TVR ca reforma in educatie a lui Andrei Marga a fost un mare esec si rezultatele s-au vazut dupa vreo 10 ani .

Basescu: Cadrele didactice, una dintre categoriile cel mai bine platite in Romania Imaginea 1/1

"Daca cititi raportul comisiei prezidentiale pentru educatie, veti constata ca asta era evaluarea de acum trei ani. S-a tergiversat mult introducerea noii legi a educatiei. Reforma Marga a fost un mare esec si rezultatele s-au vazut dupa vreo 10 ani. Desfiintarea profesionalelor, scoaterea tehnicienilor din sistemul de invatamant a fost o mare eroare. Acum, vedem rezultatele. trebuie aplicata noua lege cu toata fermitatea si trebuie sa gasim formule pentru a da o sansa acestor copii. Si copiii trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate lua bacalaureatul copiind. trebuie sa mergi si putin la scoala, trebuie sa ai profesori pregatiti", a spus Basescu.

Presedintele crede ca profesorii sunt foarte bine platiti, raportat la orele de lucru.

"Cadrele didactice, pe ora de lucru, sunt printre cel mai bine platiti din Romania. Si eu as vrea sa lucrez 16 ore, sa mai fac si meditatii. Mi-au raspuns si o sa imi mai raspunda. De tare ce s-au pregatit, s-a vazut la bacalaureat. Cu tot respectul pentru cei care au avut promovabilitate buna", a mai precizat Basescu.

 


(524 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Basescu: Cadrele didactice, una dintre categoriile cel mai bine platite in Romania. Cum comentati? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 3.5497899055481 seconds.