Joi, 28 Iulie 2011 - 05:46 AM Aleg.RO: Guvernul a alocat 2,4 mil. lei pentru alegerile partiale pentru deputati ce vor avea loc in august

Publicat de: ---

Financiarul

Guvernul a alocat 2,4 milioane de lei pentru alegerile partiale care vor fi organizate pe data de 21 august, in judetele Neamt si Maramures, pentru doua functii de deputat ramase vacante .
 
Bugetul Ministerului Administratiei si Internelor, al Autoritatii Electorale Permanente si al Serviciului de Telecomunicatii Speciale au fost suplimentate din Fondul de rezerva bugetara, in baza unei hotarari de guvern ce a fost aprobata astazi. Prin acelasi document s-au mai stabilit modelul timbrului de autocolant, modelul copiei de pe listele electorale permanente, modelul listei electorale suplimentare, modelul stampilelor birourilor electorale si al stampilei cu mentiunea VOTAT, al propunerii de candidatura etc.
 
In luna mai, mandatului deputatului PSD Victor Surdu s-a incheiat, ca urmare a decesului acestuia, astfel ca a functia de deputat in circumscriptia 29 Neamt, colegiul uninominal 6, a ramas vacanta.
 
Tot in luna mai, Camera Deputatilor a adoptat hotararea prin care declara vacant locul de deputat al lui Catalin Chereches (PNL), ca urmare a demisiei acestuia dupa ce a fost ales primar al orasului Baia Mare, judetul Maramures.
 
 


(527 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Financiarul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Financiarul:

Guvernul a alocat 2,4 mil. lei pentru alegerile partiale pentru deputati ce vor avea loc in august | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72761797904968 seconds.