Vineri, 29 Iulie 2011 - 05:32 AM Aleg.RO: Senatoarea Lia Olguta Vasilescu l-a luat de gat pe un deputat maghiar!

Publicat de: ---

libertatea Lia Olguta Vasilescu a dezvaluit intr-un interviu acordat saptamanalului ?Academia Catavencu? ca era cat pe ce sa-si bata doi colegi parlamentari . Cel mai sifonat a iesit udemerisul Arpad Antal, actualmente primarul orasului Sfantu Gheorghe, Covasna, caruia i-a bagat mainile in gat.

Primul incident povestit de Vasilescu a avut loc in urma cu mai bine de patru ani, pe vremea cand era membra a Camerei Deputatilor.

?Eram mai multi deputati la o discutie in Parlament. Vorbeam de legi. Am ajuns la cea cu regionalizarea, propusa de UDMR. Eu am zis vreo doua de unguri. Arpad Antal a spus ceva mai rau de romani. Eu am reactionat destul de impulsiv. Cred ca i-am sarit cu mainile in gat. Adomnitei (liberalul Cristian Adomnitei, fost ministru al educatiei - n.r.) si inca vreo doi au sarit sa ma tina. S-a terminat totul acolo. Insa, de multe ori cand il vad pe Antal la televizor cat de extremist e?, ii transmit lui Cristi Adomnitei ca mai bine isi vedea de treaba atunci?, a declarat senatoarea PSD.

Senatorul PDL Dumitru Oprea (foto) este cel de-al doilea parlamentar care era sa fie batut de Vasilescu. De data aceasta, a infuriat-o un banc spus de alesul democrat-liberal in plenul senatului.

Enervata de un banc

?Ne-am contrat intr-o sedinta. Oprea a replicat spunand un banc cu aluzii sexuale la microfonul Senatului. Mi s-a parut de prost gust sa ma duc si eu sa-i zic ceva acolo, dar intr- o pauza am mers langa banca lui si l-am rugat sa-mi explice bancul, ca eu sunt mai candida si ca nu pricep. A urmat un schimb de replici. I-am spus ca are noroc ca suntem in Parlament, dar ca o sa-l caut cand e pe afara. Sa mai discutam. S-a dus la Igas (Traian Igas, actualul ministru de interne - n.r.) sa se planga ca vreau sa-l bat?, a mai povestit Vasilescu.

Face arte martiale de 22 de ani

Senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu (37 de ani) s-a apucat de karate traditional in 1989, fiind specializata in stilul japonez Shotokan-Fudokan. In anul 2001 a obtinut centura neagra 2 dan. ?Fac karate pentru mine, dar si pentru a fi pregatita sa infrunt neprevazutul?, declara presei, in urma cu cativa ani, social-democrata.


(727 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Senatoarea Lia Olguta Vasilescu l-a luat de gat pe un deputat maghiar! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.99416899681091 seconds.