Vineri, 30 Decembrie 2011 - 07:44 AM Aleg.RO: Coreea de Sud ridica interdictia privind folosirea retelelor de socializare in campaniile electorale

Publicat de: ---

Puterea

 

 

Curtea Constitutionala din Coreea de Sud a decis joi ca interdictia privind folosirea serviciilor de socializare (SNS) in campaniile electorale nu este constitutionala . Astfel, aceasta decizie va permite candidatilor sa ajunga la alegatori prin platforme sociale media ca Twitter in una din tarile cu cei mai multi internauti, informeaza Xinhua.

 

Observatorul pentru desfasurarea alegerilor a interzis anterior alegatorilor sa distribuie sau sa posteze materiale legate de alegeri pe site-uri de socializare ca Twitter, cu 180 de zile inainte de alegeri.

 

Decizia luata cu sase voturi pentru si doua impotriva anuleaza interdictia Comisiei Nationale Electorale privind folosirea retelei Twitter pentru campania electorala.

 

?Internetul este un mediu care ofera oamenilor acces gratuit sau la un cost foarte scazut?, se arata in decizia ce survine dupa ce un grup de deputati ai opozitiei si militanti civili au completat o petitie in martie anul trecut, argumentand ca interdictia incalca libertatea de expresie.


(565 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Coreea de Sud ridica interdictia privind folosirea retelelor de socializare in campaniile electorale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.94309186935425 seconds.