Miercuri, 18 Ianuarie 2012 - 06:31 AM Aleg.RO: Un senator PDL s-a saturat de politica

Publicat de: ---

Puterea

 

 

Iulian Urban, senator PDL, vrea sa se retraga din politica, conform unei postari de pe site-ul personal, intitulata ?Cu plecaciune de la un vierme din politica? .

 

Senatorul Iulian Urban anunta iminenta sa retragere din viata politica. Intr-un text publicat pe blogul personal, Urban se autointituleaza ?viermele din politica?, un fel de replica pentru o afirmatie precedenta in care senatorul PDL afirma despre protestatarii pro-Arafat ca sunt ?niste viermi care isi merita soarta?, fapt ce a starnit revolta printre utilizatorii de internet. ?Am ajuns la concluzia ca politica e facuta pentru cei care sunt in politica de 20 de ani, cei care au dosare penale, fura, stiu sa minta si sa le spuna oamenilor ceea ce vor sa auda si le cumpara votul cu sticla de ulei si cu punga de malai. Si nici oamenii  nu vor altceva. Sunt convins ca si la toamna tot pe cei de acest fel ii vor alege. Cei care sunt altfel, sunt pur si simplu ejectati, atat de sistem, cat si de alegatori, si atunci de ce sa te mai implici??, spune Iulian Urban. Acesta se declara amarat de injuraturile primite de la comentatorii sai, ?65%  fiind de la femei?, conform afirmatiilor sale.

 

Democrat-liberalul reia in textul sau comparatia cu viermele: ?Recunosc ca in politica m-am simtit mereu ca un vierme in undita. Grav nu este neaparat ca te lupti cu morile de vant, ca nu prea ai cu cine in politica sa schimbi ceva, insa constat acum ca grav este ca nu ai nici pentru cine?, mai scrie acesta. ?Nu merita sa vii din viata ?civila?, sa intri in politica si sa ai naivitatea sa crezi ca daca vrei sa lupti cu sistemul, cei de acasa te vor aprecia?, isi incheie postarea Iulian Urban. 


(435 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Un senator PDL s-a saturat de politica | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 9.4712109565735 seconds.