Luni, 23 Ianuarie 2012 - 06:31 AM Aleg.RO: Deputatul Paun:"Țiganii nu trebuie sa iasa in starda! Ar putea fi victime colaterale ale violentelor!?

Publicat de: ---

libertatea Liderul Partidei Romilor Pro_Europa, Nicolae Paun ii indeamna pe reprezentantii etniei sale sa nu participe la protestele de strada,intrucat ar putea fi tinte ale grupurilor de huligani care destabilizeaza manifestatiile pasnice din mai multe orase ale tarii, in special din Capitala .

?Noi tiganii ne vom exprima nemultumirile pe care le avem in scris. Vom inmana premierului Emil Boc, luni o lista cu ceea ce ar trebui sa se faca de catre guvern pentru etnia noastra. Nu este bine ca tiganii sa iasa sa protesteze in strada, nu ca nu ar avea nemultumiri, sau ca traeiesc excelent.Ei ar putea fi usor tinta rasistilor care fac dezordine printre manifestantii pasnici. Ii indemn sa stea cuminti si sa ia legatura cu reprezentantii comumnitatilor lor pentru a le aduce la cunostinta pasurile?, ne-a spsu Paun.

Voteaza articolul!

+1

0

| 357 vizualizari


(500 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Deputatul Paun:"Țiganii nu trebuie sa iasa in starda! Ar putea fi victime colaterale ale violentelor!? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.2174279689789 seconds.