Marți, 24 Ianuarie 2012 - 06:17 AM Aleg.RO: Senatorul PSD Ilie Sarbu s-a lansat in afaceri cu microhidrocentrale

Publicat de: ---

Financiarul Compania Elcata MHC SRL, unde este asociat socrul lui Victor Ponta, senatorul PSD Ilie Sarbu, a obtinut autorizatie de infiintare a mai multor microhidrocentrale din partea Autoritatii Nationale de Regelementare din domeniul Energiei (ANRE) .

Departamentul reglementare acces la retea si autorizare in domeniul energiei electrice si gazelor naturale din cadrul ANRE a acordat licenta de infiintare a capacitatii energetice CHEMP Sebes 3 si a "Amenajarii hidroenergetice a paraielor Dejan si Lupsa, solicitate de companuia Elcata MHC inregistrata in Ghimbav, judetul Brasov. Anul trecut, Elcata a obtinut autorizatie si pentru o amenajare in zona Baile Herculane.

Ilie Sarbu, fost ministru al agriculturii, a fost cooptat in Elcata MHC in 2010 cand a cesionat parti sociale de la ceilalti doi asociati: Danut Frunza si Gheorghe Catarig. La finele anului trecut, Transelectrica a recunoscut productia hidro a companiei iar in acest an urmeaza sa primeasca certificate verzi. In 2010, Elcata a primit aviz de mediu pentru trei captari de apa, doua pe raul Cormaia si una pe paraul Valea Pietrelor, din judetul Nasad.


(534 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Financiarul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Financiarul:

Senatorul PSD Ilie Sarbu s-a lansat in afaceri cu microhidrocentrale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0998811721802 seconds.