Joi, 26 Ianuarie 2012 - 06:38 AM Aleg.RO: Sorin Rosca Stanescu: "Avem un presedinte si o institutie prezidentiala bolnava. Trebuie sa plece"

Publicat de: ---

jurnalulnational Sorin Rosca Stanescu: "Avem un presedinte si o institutie prezidentiala bolnava . Trebuie sa plece"

Potrivit jurnalistului Sorin Rosca Stanescu, Traian Basescu nu a spus nimic din cea ce astepta natiunea de la un sef de stat. In opinia sa, este o perioada de criza profunda din punct de vedere economic, social, politic, moral, iar Traian Basescu avea obligatia sa propuna solutii prin care Romania sa-si revina. " A tinut-o puiu-gaia cu acelasi mesaj pe care l-a adresat si inainte ca natiunea sa se revolte ceea ce denota incapacitatatea sa de a reactiona la stimulii sociali si ca avem o institutie prezidentiala care nu mai poate functiona, care s-a dovedit incapabila sa functioneze, sa inteleaga problemele natiunii. Avem un presedinte si o institutie prezidentiala bolnava. Trebuie sa plece", a mai spus Sorin Rosca Stanescu.


(469 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Sorin Rosca Stanescu: "Avem un presedinte si o institutie prezidentiala bolnava. Trebuie sa plece" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.76843214035034 seconds.