Vineri, 17 Februarie 2012 - 06:26 AM Aleg.RO: Roberta Anastase neaga plecarea de la sefia Camerei Deputatilor

Publicat de: ---

Puterea

 

Prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase, a infirmat categoric inlocuirea ei de la sefia Camerei Deputatilor, specificand ca acesta este doar un subiect fabricat de Opozitie .

 

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat la Realitatea TV ca zvonul schimbarii sale din functie este un subiect ?artificial? construit de Opozitie, mai precis de senatorul PC Dan Voiculescu, care, dupa discursul lui Victor Ponta de la investirea Guvernului Ungureanu, i-a chemat la Grivco pe cei doi co-presedinti ai USL, unde a stabilit cele patru conditii, pe care le-a pus Uniunea pentru a reveni la lucrarile Parlamentului, printre care si schimbarea sa din functie.

 

?Dramatic este alt lucru, ca doi lideri politici (n.r. - Victor Ponta si Crin Antonescu) vin si isi asuma o tema data de acasa de un al treilea om politic, Dan Voiculescu. Dan Voiculescu este cel care a facut tot demersul in justitie in ceea ce priveste votul pe Legea pensiilor. Si vreau sa va spun ca suntem in urmatoarea situatie: pe acest subiect s-au pronuntat Curtea Constitutionala, Parlamentul insusi prin vot, nu altcumva. Parchetul General, procurorul general si, ultima dintre ele, Inalta Curte de Casatie si Justitie printr-o sentinta definitiva. Acum, romanii pot sa aleaga intre toate aceste institutii, care au spus clar ca acolo nu a existat nimic, incepand cu Parlamentul insusi, sau Dan Voiculescu?, a mai spus Anastase.


(509 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Roberta Anastase neaga plecarea de la sefia Camerei Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1261341571808 seconds.