Luni, 12 Martie 2012 - 05:53 AM Aleg.RO: Deputatul Oana Mizil, iubita primarului Vanghelie, demisioneaza din PSD. Spune ca a primit oferta de la PDL

Publicat de: ---

jurnalulnational Deputatul Oana Mizil, iubita primarului Vanghelie, demisioneaza din PSD . Spune ca a primit oferta de la PDL

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca demisoneaza din PSD, ea sustinand ca judetul Calarasi - unde a fost presedinte al organizatiei PSD, functie din care a fost schimbata in urma deciziei BPN - "a fost vandut la propriu" PNL de catre PSD.

"Eu consider ca, pur si simplu, am fost mazilita si nici asta nu ar fi fost important daca sacrificiul carierei mele politice s-ar fi facut pentru binele calarasenilor, dar consider ca judetul Calarasi a fost vandut la propriu de PSD-PNL in defavoarea intereselor calarasenilor si ale membrilor PSD", a aratat deputatul.

Ea a criticat faptul ca PSD a acceptat egalitate cu PNL in judetul Calarasi, desi PSD a castigat alegerile in acest judet, fapt care a determinat nemultumire in randul soc-democratilor.

Oana Mizil a sustinut ca s-au facut aliante la nivel local doar pentru interese personale. "Eu nu vreau sa omor organizatia PSD Calarasi pentru interese personale", a subliniat deputatul.

Intrebata daca prin demisia sa se vor linisti lucrurile in judetul Calarasi, aceasta a raspuns negativ.

Aratand ca a fost un soldat ascultator al partidului, Oana Niculescu Mizil si-a declarat convingerea ca plecarea sa din acest partid nu va fi considerata tradare.

Intrebata pe cine vede la conducerea PSD Calarasi, ea l-a nominalizat pe Doru Ioan Taracila, despre care a afirmat ca este un foarte bun organizator, care se poate lupta pentru interesele PSD intr-o lupta deschisa si corecta cu Raducu Filipescu, presedintele CJ Calarasi.

Intrebata daca are sfaturi pentru Doru Ioan Taracila aceasta a raspuns negativ. "Nu am sfaturi pentru domnul Taracila, are o experienta de o viata in PSD si stie ce are de facut. Se poate lupta domnul Taracila, cred, inclusiv cu conducerea PSD", a opinat Oana Niculescu Mizil.

Intrebata daca a optat sa se alature unei alte formatiuni politice, Oana Mizil a raspuns negativ, mentionand ca va lua o decizie in cel mai scurt timp, "in cateva zile".

"In momentul acesta nu negociez cu nimeni", a aratat deputatul, adaugand insa ca, la jumatate de ora dupa ce a fost inlaturata de la conducerea PSD Calarasi, a primit oferte de la toate partidele politice in afara de USL, inclusiv de la PDL.

Oana Mizil a aratat ca va lua o decizie in acest sens dupa ce va "negocia" cu calarasenii.

Biroul Permanent al PSD a decis, luni, sa adopte o recomandare catre Comitetul Executiv, de inlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Calarasi.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca decizia demiterii liderului organizatiei de Calarasi, Oana Mizil, votata in BPN, va fi ratificata de CNEx, el aratand ca nu are nimic sa-i reproseze acesteia si ca aceasta decizie nu trebuie discutata cu Marian Vanghelie.

"Decizia nu trebuie discutata de nimeni cu domnul Vanghelie. Decizia s-a votat, dupa cum stiti, in BPN si va fi ratificata la Comitetul Executiv. Eu nu am niciun fel de repros de facut doamnei Mizil. A fost o decizie luata pentru a a organiza mai bine efortul USL de a castiga alegerile locale", a spus Ponta.

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca va purta cu liderul social-democrat Victor Ponta "toate discutiile" referitoare la demiterea Oanei Mizil din functia de sef al organizatiei de Calarasi, el aratand ca nu cunoaste motivele pentru care aceasta a fost demisa.

Vanghelie a spus ca "este o situatie putin mai complexa" si a aratat ca nu ar dori sa raspunda la aceasta intrebare pentru ca nu ar vrea sa se "interpreteze".


(542 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Deputatul Oana Mizil, iubita primarului Vanghelie, demisioneaza din PSD. Spune ca a primit oferta de la PDL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65675210952759 seconds.