Miercuri, 30 Mai 2012 - 06:05 AM Aleg.RO: Suspendarea si demiterea lui Basescu, o prioritate

Publicat de: ---

Puterea de A .C. Politica interna Taguri: suspendare, demitere, basescu, Hrebenciuc Sharevar addthis_config = ;

 

 

Suspendarea si demiterea presedintelui Traian Basescu urmeaza sa devina o prioritate pentru USL si, probabil, noua majoritate parlamentara, potrivit deputatului PSD Viorel Hrebenciuc. Vicepresedintele Camerei Deputatilor a precizat ca cel mai convenabil din punct de vedere al programului electoral, acest lucru ar putea sa devina o prioritate in februarie 2013.

 

,,Este o mare prioritate suspendarea presedintelui. Si demitere si suspendare si tot. Nu este o gluma. V-am explicat foarte clar. Din februarie incolo este pe ordinea de zi?, a spus el. Hrebenciuc a adaugat ca pana in 12 iunie ,,nu se poate face nimic? deoarece au de trecut in Parlament 200 de legi, scrie Realitatea.net.

 

,,Avem nevoie de cel putin 90 de zile ca sa se clarifice un proces de acest lucru. Este iulie, august, in septembrie vorbim de alegerile generale. Pana in 12 iunie nu se poate intampla nimic. Avem doua saptamani in care trebuie sa trecem aproape 200 de legi. Iulie si august este vacanta parlamentara. In septembrie ne vom prezenta la post, dar vom fi tot cu gandul la alegerile generale care vor fi in octombrie sau in noiembrie. Daca avem 2 luni, avem timp 90 de zile sa ne ocupam de alegeri sau de suspendarea presedintelui? Ce este prioritar? Cred ca prioritar este noul Parlament, noua majoritate sau ce o sa iasa. Dupa alegeri se pune guvernul, undeva prin luna decembrie. Ianuarie va fi cu zapezi. De la 1 februarie venim plini de voie buna. O sa il prindem atunci pe domnul presedinte Traian Basescu incalcand Constitutia si cred ca o sa-l suspendam? , a explicat vicepresedintele Camerei Deputatilor.

 

Viorel Hrebenciuc a completat ca suspendarea presedintelui tarii se va realiza in cazul in care pana atunci ,,nu i-o da Dumnezeu gandul cel bun?. ,,Daca nu i-o da (lui Traian Basescu n.r.) pana atunci Dumnezeul gandul cel bun domniei sale. Acum va imaginati fiecare care poate fi gandul cel bun?, a mai spus deputatul PSD.


(564 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Suspendarea si demiterea lui Basescu, o prioritate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1004180908203 seconds.