Vineri, 01 Iunie 2012 - 05:21 AM Aleg.RO: Petrescu: In loc sa ia banii de la primarii, Ponta sa recupereze banii datorati statului de Robert Negoita

Publicat de: ---

Money.ro

"Premierul Victor Ponta continua sa frizeze ridicolul prin declaratiile publice pe care le face . In ciuda deciziei Curtii Constitutionale, prim-ministrul in functie declara ca banii vor fi in continuare luati de la primarii. Singura diferenta este ca acum acestia nu vor mai fi folositi pentru pensii, ci pentru a se acoperi pagubele materiale produse de inundatii. Aceasta afirmatie dovedeste inca o data faptul ca USL nu s-a obisnuit cu statul de partid aflat la guvernare si continua cu discursul populist pe care l-au prestat si in opozitie", sustine Cristian Petrescu, intr-o declaratie de presa remisa joi MEDIAFAX.

 

Deputatul PDL mai spune ca ii recomanda premierului ca, "in loc sa ia banii de la primarii, ar face bine sa intreprinda demersurile legale pentru a recupera datoria pe care o are Robert Negoita catre bugetul de stat".

 

"Cele 200 de milioane de lei (peste 40 de milioane de euro) datorati de candidatul USL la Sectorul 3 sunt bani suficienti pentru a se acoperi si pagubele de la inundatii si a se suplini si o buna parte din returnarile contributiilor de sanatate oprite pensionarilor. Un asemenea demers ar dovedi, pe de o parte, echidistanta politica din partea noului premier, pe de alta parte, o reparatie morala fata de propunerea lui Robert Negoita ca si candidat al USL pentru cel mai mare sector din Bucuresti. Un om care datoreaza bugetului de stat mai multi bani decat toti cetatenii sectorului la un loc nu are cum sa devina primar", adauga Petrescu.

 

Potrivit declaratiei de presa, Cristian Petrescu ii reaminteste premierului in functie ca banii acordati in mandatul Guvernului Ungureanu catre administratiile locale erau destinati platii arieratelor (datoriilor) acumulate de-a lungul timpului.

 

"Cu speranta ca Victor Ponta nu incearca sa incurajeze ideea ca datoriile nu trebuie platite, luand exemplu de la Robert Negoita, imi exprim speranta ca autoritatile vor lua masurile legale pentru a se recupera datoriile avute la bugetul de stat de candidatul USL la Sectorul 3", mai spune fostul ministru democrat-liberal.

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca, din pacate, ploile vor continua si ca exista pagube materiale provocate de aceste fenomene meteo, care vor fi acoperite de Executiv din Fondul de rezerva.

 

"Din fericire nu a fost nicio victima omeneasca. Pagube exista, fondul de rezerva - acela in care am luat inapoi banii de la campania electorala il vom folosi pentru repararea pagubelor produse de aceste fenomene naturale", a spus Ponta.

/* (c)AdOcean 2003-2011, f5web_ro.Money.ro Nou.pozitiearticol */ ado.placement({id: 'ado-aVdQCHEr50s37WHQe.gZno65zvSho49MwxaUOjP5m6H.h7', server: 'realitatero.adocean.pl' });


(279 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Petrescu: In loc sa ia banii de la primarii, Ponta sa recupereze banii datorati statului de Robert Negoita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4626648426056 seconds.