Marți, 19 Iunie 2012 - 05:24 AM Aleg.RO: Deputat inchis pentru reeducare

Publicat de: ---

7plus Autor: Ionut Zgimbau

Deputatul Virgil Pop a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic de influenta . Magistratii si-au motivat sentinta declarand ca doar inchisoare il poate reeduca.

(foto: cdep)

Deputatul Virgil Pop a fost condamnat, luni, la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, motivul fiind ca magistratii au considereat ca doar astfel barbatul isi poate indrepta atitudinea.

Virgil Pop a fost arestat la finele lunii martie la Bucuresti, in hotelul in care era cazat. Acesta a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA in decembrie 2008, fiind acuzat ca, in perioada 2007 ? 2008, ar fi savarsit mai multe infractiuni precum trafic de influenta, spalare de bani, dar si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

In momentul infractiunilor acesta era consilier judetean si a incercat, prin prisma functiei pe care o ocupa, ca o firma sa obtina contracte cu Electrica. Totodata, potrivit procurorilor, acesta ar fi cerut si 80.000 de euro.

In timpul proclamarii sentinei, potrivit Realitatea TV, magistratii Inaltei Curti de casatie si Justitie, au sustinut ca acesta ar trebui sa isi indrepte atitudinea fata de sarvarsirea de infractiuni, dorind, totodata, sa dea un exemplu opiniei publice ca si demnitarii aflati in functie poti fi pedepsiti.


(306 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Deputat inchis pentru reeducare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63420605659485 seconds.