Marți, 26 Iunie 2012 - 05:24 AM Aleg.RO: Ce a facut Boc in prima zi la Primarie. ?Broscutele sunt bucuroase, imi recunosc vocea si se agita in acvariu?

Publicat de: ---

Antena 3 Primarul Emil Boc si-a inceput, luni, activitatea in Primarie . El s-a reintors dupa trei ani si sase luni. In prima zi si-a luat in primire biroul modernizat, a avut sedinte cu directorii si a hranit broastele testoase din biroul sau, arata Mediafax. Programul in Primaria Cluj-Napoca incepe la ora 8.00. Biroul primarului este mare, modern, racoros, spatios, cu mobila noua. Nu era asa cand a parasit Primaria, in ianuarie 2009. Biroul a fost modernizat de fostul primar Apostu, care a lasat neatins acvariul cu cele doua testoase pe care Emil Boc le-a primit cadou de la fiicele sale in primul mandat. "E un birou modernizat, care arata mult mai bine decat l-am lasat cand am plecat la Bucuresti. Broscutele sunt bucuroase, cred ca imi recunosc vocea si se agita in acvariu. Au crescut si sunt sanatoase, se vede ca primarii de dupa mine si angajatii Primariei au avut grija de ele. Eu aveam grija sa las mici sume de bani pentru hrana testoaselor, iar acum, ca m-am intors, voi reincepe sa le hranesc cu pestisorii de zi cu zi?, a declarat primarul Clujului. In prima zi de munca, Emil Boc si-a adus doua cani pe care scrie "Cluj-Napoca?, din care sa bea ceai. Calculatorul de pe masa nu functioneaza inca, iar Boc asteapta pe cineva de la serviciul IT sa ii dea o parola. Pana atunci este nevoit sa se foloseasca de iPad-ul personal care ii este la indemana. "Luni dimineata, in prima zi in care mi-am inceput, oficial, activitatea in Primarie, am programate o sedinta cu directorii institutiei, participarea la Facultatea de Litere la deschiderea unei scoli de vara, dupa care ma intorc in Primarie si voi avea discutii individuale cu fiecare director si sef de serviciu pentru a le cunoaste problemele. Si sa stabilesc prioritatile. Este un program de reacomodare?, a spus Boc. In urmatoarele zile, Boc se pregateste sa tina audiente. 22 de clujeni s-au inscris deja pe lista. Emil Boc mai a fost primar al Clujului din 2004, cand a castigat alegerile in fata lui Gheorghe Funar.


(811 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Ce a facut Boc in prima zi la Primarie. ?Broscutele sunt bucuroase, imi recunosc vocea si se agita in acvariu? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.