Miercuri, 27 Iunie 2012 - 05:16 AM Aleg.RO: Inca un motiv de chefuit! Deputatii au aprobat ca ziua de Sfantul Andrei sa fie sarbatoare legala

Publicat de: ---

libertatea Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul de lege care prevede ca ziua de 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, sa fie declarata zi libera .

"S-a spus ca avem foarte multe zile libere in Romania. E adevarat. Cei din mediul de afaceri pot acorda o zi libera, pe data de 30 noiembrie, iar in cazul in care nu va fi posibil se poate da zi libera si in alta zi, astfel incat sa nu fie perturbate activitatile productive sau comerciale. Prin acest act normativ respectam ceea ce trebuie respectat", a precizat deputatul PDL Petru Calian la dezbaterile generale asupra proiectului de lege, potrivit Mediafax.

Proiectul de lege initiat de PDL si agreat de toate grupurile parlamentare a fost adoptat cu 236 de voturi "pentru", doua "impotriva" si 10 abtineri. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat, Camera Deputatilor fiind for decizional.

(Sursa foto: infocurteadearges.ro)

Voteaza articolul!

0

0

| azi, 18:37


(855 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Inca un motiv de chefuit! Deputatii au aprobat ca ziua de Sfantul Andrei sa fie sarbatoare legala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.