Joi, 28 Iunie 2012 - 06:10 AM Aleg.RO: Mircea Sandu atacat dur de Olguta Vasilescu

Publicat de: ---

7plus Autor: Ionut Zgimbau

Primarul din Craiova a ripostat dur fata de comentariile facute de seful FRF referitoare la cunostiintele acesteia in materie de fotbal . Acesta nu s-a jenat sa il faca “pungas” pe Mircea Sandu.

Olguta Vasilescu l-a atacat, miercuri, pe Mircea Sandu, dupa ce seful Federatiei Romane de Fotbal (FRF) ar fi declarat ca primarul din Craiova nu se pricepe la fotbal. Aceasta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj dur la adresa lui, folosind si apelative de genul “pungas”.

“Mircea Sandu ataca judecatoarea care a dat dreptate azi echipei Universitatea Craiova si spune despre mine ca habar n-am de fotbal. Se prea poate, dar recunosc pungasii dintr-o singura privire si stiu cum sta treaba cu lovitura de pedeapsa! Ma intreaba de ce n-am sunat la FRF sa-mi explice el cum e cu fotbalul! Pai, daca n-am habar de fotbal cum m-as putea intelege cu el?”, a scris Olguta Vasilecu.

Mesajul acesteia nu a trecut neobservat, primind peste 100 de like-uri si zeci de comentarii, majoritatea lor fiind de aprobare a spuselor primarului.

Olguta Vasilescu nu s-a oprit insa aici, adaugand un nou comentariu la adresa sefului FRF.

“Auzi la el! Mircea Sandu: <<A fost un abuz si prezenta primaritei (la proces), care habar nu are de fotbal. Nu a avut bunul simt sa dea un telefon la federatie>>. Adica sunt nesimtita, ca nu m-am rugat de nash sa lase echipa in pace! Sau cum?”‘, a adaugat aceasta.


(998 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Mircea Sandu atacat dur de Olguta Vasilescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.