Vineri, 20 Iulie 2012 - 05:53 AM Aleg.RO: Primaria Targu Mures investeste 2 mil. lei in modernizarea strazii Parangului

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Laurentiu Cotu 19 .07.2012

Primaria Targu Mures deruleaza un proiect de 2 mil. lei (circa 450.000 de euro), in lucrari de reabilitare si amenajare a strazii Parangului, din municipiu. Lucrarile de pe strada Parangului prevad pe langa reabilitarea completa a carosabilului, respectiv reamenajarea trotuarelor si amenajarea a 400 de locuri de parcare, plus o conexiune cu calea Sighisoarei.

Finalizarea lucrarilor este estimata pentru mijlocul lunii august, reabilitarea strazii Parangului realizandu-se din fonduri europene, iar legatura cu soseaua de centura din fonduri de la bugetul local.

''De la 200 de locuri de parcare existente pana acum, locuitorii de pe strada Parangului vor beneficia, odata cu finalizarea proiectului, de 400 de locuri, si de o legatura cu calea Sighisoarei'', au spus reprezentantii municipalitatii Targu Mures, precizand ca pentru legatura cu calea Sighisoarei se asteapta inca avizele din partea autoritatilor competente.


(608 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Primaria Targu Mures investeste 2 mil. lei in modernizarea strazii Parangului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 3.6849820613861 seconds.