Marți, 31 Iulie 2012 - 06:24 AM Aleg.RO: Basescu: Am schimbat strategia de campanie cand Antonescu a promulgat pragul; putea sa nu o faca

Publicat de: ---

jurnalulnational Basescu: Am schimbat strategia de campanie cand Antonescu a promulgat pragul; putea sa nu o faca

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, duminica noaptea, ca a schimbat strategia de campanie in 24 iulie, pentru ca in acea zi presedintele interimar a promulgat legea care reglementa pragul la referendum, Basescu precizand ca Antonescu putea sa nu faca acest lucru .

"La momentul suspendarii abordarea mea a fost «mergem la vot, ne batem si-i batem». Era atitudinea care a caracterizat toata cariera mea politica", a spus Basescu.

El a mentionat ca in 24 iulie a schimbat strategia de campanie.

"Multi or sa spuna «de ce pe 24 dupa ce doua saptamani ne-ai spus ca trebuie sa mergem la vot». Raspunsul e simplu: legea care stabilea pragul a fost promulgata pe data de 24. (...) Eu nu puteam sa schimb strategia de campanie pana nu aveam certitudinea ca prin lege nu se introduce pragul de validare a referendumului", a explicat Traian Basescu.

Basescu a adaugat ca "presedintele interimar avea posibilitatea practica sa nu valideze legea in forma in care a fost modificata, ci sa tina legea pentru promulgare timp de 10 zile, ceea ce o facea inoperanta timp de 10 zile si ramanea in vigoare OUG care elimina pragul", a mai spus Traian Basescu.

Mediafax(533 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Basescu: Am schimbat strategia de campanie cand Antonescu a promulgat pragul; putea sa nu o faca | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72406101226807 seconds.