Marți, 31 Iulie 2012 - 06:24 AM Aleg.RO: Ponta: Antonescu ramane candidatul USL la alegerile prezidentiale

Publicat de: ---

7plus Autor: Ionut Zgimbau

Primul ministru Victor Ponta a declarat ca, desi Crin Antonescu a anuntat ca se va retrage din viata politica in czul in care referendumul va fi invalidad,  acesta va ramane candidatul USL la alegerile prezidentiale .

Victor Ponta, premierul Romaniei, a anuntat, luni, faptul ca,  presedintele interimar Crin Antonescu va ramane candidatul USL la alegerile prezidentiale, chiar daca acesta a anuntat ca se va retrage din viata politica in cazul in care referendumul va fi invalidat.

“Nu avem nicio problema, il avem ca prezidentiabil, nu va ingrijorati, va rog eu frumos. Cum, cand am castigat cu 85% la 15%, ce faci? In ce tara traim? Cine pierde se duce la Cotroceni, cine castiga pleaca? Nici vorba de asa ceva. Nu stiu daca se valideaza sau nu, dar cand castigi cu 85 la 15, looser-ul se duce la Cotroceni si castigatorul ce sa faca, sa plece acasa?”, a declarat primul ministru citat de rtv.net.

Victor Ponta a adaugat ca grupul politic din care face parte va trebui sa ii reprezinte pe romanii care s-au prezentat la referendum si au votat ca Traian Basescu sa fie demis, motivand ca acestia sunt mai suparati decat politicienii.

“Ei s-au dus la vot, au vrut sa-l dea jos pe Basescu si pentru niste smecherii facute de Basescu si faptul ca maghiarii au stat acasa, uite ca ramane Basescu in functie. Trebuie sa te bati pentru cei opt milioane de romani. Mizam pe faptul ca, in timp ce Basescu are niste profitori langa el, noi ii avem pe romani. Ce poate fi mai important intr-o democratie decat sa ii ai pe oameni alaturi? Trebuie sa ii aparam de Basescu. E o regula absolut nedreapta, sa iei bataie, sa nu te vrea nimeni si tu, totusi, sa ramai in functie. Numai Basescu putea sa profite de asa ceva”, a spus primul ministru.


(639 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Ponta: Antonescu ramane candidatul USL la alegerile prezidentiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.5742700099945 seconds.