Vineri, 23 Noiembrie 2012 - 06:29 AM Aleg.RO: Tariceanu nu exclude o candidatura la prezidentiale

Publicat de: ---

cronicaromana   Calin Popescu Tariceanu admite posibilitatea de a candida la urmatoarele alegeri prezidentiale din partea USL . Fostul premier a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca subiectul candidaturii sale la Presedintia Romaniei “nu este unul inchis”, precizand ca deocamdata este prematur sa ia o decizie in acest sens.

“E putin prea devreme sa discutam acest subiect. Nu e un subiect despre care sa spun ca e inchis pentru mine, dar in momentul de fata prioritatea o reprezinta alegerile din 9 decembrie si dorinta de a obtine un rezultat favorabil. E un pic prematur sa discutam acest subiect pentru ca nici nu am terminat alegerile parlamentare”, a precizat Tariceanu, citat de rtv.net.

In ceea ce priveste preluarea functiei de prim-ministru dupa alegerile din decembrie, liderul deputatilor a afirmat ca deocamdata postul de premier revine PSD. “Un post de prim-ministru nu se ofera la masa ca la piata, se arunca pe masa… Exista niste reguli ale jocului democratic, niste reguli pe care le respecta toate tarile democratice. Aceste reguli se bazeaza pe respectarea vointei electoratului ceea ce inseamna ca exista un partid sau o alianta de partide care castiga majoritatea absoluta sau majoritatea relativa si care primeste mandatul de formare al Guvernului. In cadrul USL exista o decizie in privintsa formatiunii care va desemna primul-ministru si care e PSD”, a declarat Tariceanu.


(777 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Tariceanu nu exclude o candidatura la prezidentiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.49075698852539 seconds.