Luni, 17 Decembrie 2012 - 06:40 AM Aleg.RO: Segiu Andon despre intalnirea co-presedintilor USL cu Basescu: Noaptea se vad talharii, nu barbatii de stat

Publicat de: ---

7plus Autor: Adelina Ionicel

Intalnirea informala de miercuri noapte dintre liderii USL si Traian Basescu le-a picat in scarba conservatorilor, liderul lor, Daniel Constantin, fiind exclus din schema .

 

Sergiu Andon i-a criticat pe liderii USL pentru ca s-au intalnit in secret cu seful statului

Nonsalanta cu care Crin Antonescu si Victor Ponta au recunoscut ca l-au vizitat pe presedintele Basescu la Cotroceni a cam incins spiritele in USL. Si asta pentru ca din ?delegatie? a lipsit Daniel Constantin, fiind preferat in locul lui secretarul general al PSD Liviu Dragnea.

Consultarile initiate de Traian Basescu s-ar putea lasa cu scantei

?In conditii de trimuf electoral te duci la unu noaptea la intalniri informale? La unu noaptea se vad amantii si talharii, nu barbatii de stat!?, a comentat fostul deputat PC Sergiu Andon, acuzandu-i pe Crin Antonescu si Victor Ponta de ?blat?. ?Sunt atat de vehement pentru ca cei doi, dar se pare ca a fost si al treilea (Liviu Dragnea ? n.r)  dar nu din partea celui de-al treilea partid din Coalitie (PC).  Deci domniile lor dau aceste explicatii, dupa ce a fost o intreaga emotie in legatura cu circul facut la Bruxelles de Traian Basescu cu fluturarea acelor file si zvonul ca a fost o intalnire informala?, a mai afirmat Andon, aratand ca astfel de intrevederi nu au nicio justificare. ?Pai, Mister Ponta si Mister Antonescu, cand ati obtinut ditamai milioanele de voturi si ati fost bucurosi de simpatia poporului a fost bine??, a continuat pe acelasi ton conservatorul, amintindu-le celor doi politicieni ca votul din 9 decembrie nu a fost unul ?pro? Antonescu si Ponta, ci unul ?anti? Basescu. ?Dupa aceea sa mergeti pe blat la intalniri oricum le-ati numi?… Nu e in regula! Poporul asta cere transparenta!?, a conchis Andon.

Consultari cu strigaturi

Desi nu a avut nicio problema sa-l viziteze pe presedinte la ceas de seara, Crin Antonescu stramba din nas cand vine vorba de reuniunea care urmeaza sa aiba loc in aceasta dimineata la Cotroceni si la care au fost invitate sa participe toate partidele care au intrat in Parlament. ?Nu am inteles pana acum, o sa incerc sa ma lamuresc: deci sunt chemate toate partidele, e un colhoz, asa, toate partidele deodata, la aceeasi ora? Atunci o sa discut la PNL daca merge cineva, eu nu merg?, a precizat liderul liberal. ?Merg la Cotroceni sa-i cer demisia lui Traian Basescu?, a sarit si Dan Diaconescu din postura de ?biet ziarist, fara legatura cu conducerea PPDD?. ?Domnul Basescu a spus ca nu-l va numi niciodata pe Ponta premier. Am inteles ca o sa-l numeasca. Ma gandesc ca demisia ar fi cea mai potrivita interpelare din partea grupului PP-DD la adresa presedintelui?, a mai spus Diaconescu.


(643 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Segiu Andon despre intalnirea co-presedintilor USL cu Basescu: Noaptea se vad talharii, nu barbatii de stat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53447103500366 seconds.