Marți, 18 Decembrie 2012 - 06:44 AM Aleg.RO: Primariile din sectoarele 4 si 6 vor sa ia credite cu o valoare totala de aproape 100 mil. euro

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Ioan Dornescu 18 .12.2012

Primaria Sector 6 vrea sa contracteze un imprumut de pana la 240 milioane lei (53,8 milioane euro) pentru lucrari de reabilitare termica a locuintelor, iar Primaria Sector 4 intentioneaza sa ia doua credite de 200 milioane lei (44,8 milioane euro) pentru refinantari si finalizarea unor investitii.

Contractul autoritatilor din Sectorul 6 este impartit in cinci loturi, cu valori cuprinse intre 15 milioane lei si 70 milioane lei, potrivit unui anunt al institutiei.

"Avand in vedere resursele financiare reduse la nivelul bugetului local de sustinere a programului de reabilitare termica pe raza Sectorului 6, imposibilitatea de a asi­gura prin contributie proprie finalizarea pro­iectelor in curs de executie la termenele scadente, fara a afecta bugetul de cheltuieli al pri-mariei pe termen scurt si lung, Sectorul 6 doreste in acest sens accelerarea procedurii de nego­ciere, cu publicarea prea­labila a unui anunt de partici­pare", potrivit sursei citate.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 decembrie.

Primaria Sector 4 intentioneaza sa contracteze o linie de credit pentru refinantarea unei facilitati existente in valoare de 100 milioane lei, dar si a unui imprumut intern de aceeasi valoare pentru finalizarea unor obiective de investitii de interes public local.

Contractul va fi atribuit prin negociere, iar cererile si ofertele pot fi depuse pana la 14 ianuarie.

Imprumuturile celor doua primarii, atribuite pentru pretul cel mai scazut, vor fi finantate de la bugetul local.


(588 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Primariile din sectoarele 4 si 6 vor sa ia credite cu o valoare totala de aproape 100 mil. euro | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1397669315338 seconds.