Miercuri, 19 Decembrie 2012 - 06:51 AM Aleg.RO: Becali, in prima zi la Parlament ca deputat: Sunt cel mai puternic deputat! Spuneti-mi daca vedeti vreunul mai puternic decat mine pe aici?

Publicat de: ---

jurnalulnational Gigi Becali s-a prezentat la Parlament pentru a-si prelua mandatul de deputat castigat in urma alegerilor din 9 decembrie . Latifundiarul din Pipera s-a laudat ca este singurul "om cu dubla functie: deputat national si europarlamentar". "Sunt cel mai puternic deputat! Spuneti-mi daca vedeti vreunul mai puternic decat mine pe aici? Ati mai stat cu vreunul asa cum stati cu mine? Bine, poate ati stat cu Ponta, dar el este primul-ministru. Dar Becali e Becali", le-a spus Gigi Becali jurnalistilor.In schimb, Gigi Becali nu si-ar dori sa devina ministru sau premier. "Eu nu vreau sa fiu premier, nu vreau, fac si eu ca Geoana, mie nu-mi place sa fiu nominalizat, vreau sa nominalizez. Eu vreau sa conduc generali, nu sa fiu generalul cuiva. La presedintie nu candidez, candideaza domnul Antonescu. Macar acum sunt numarul unu soldat, nu cred ca e vreunul dintre deputatii astia mai puternic ca mine", a declarat Becali, inainte de depunerea juramantului in Parlament."Eu sunt un om foarte sentimental. Ma vedeti asa, mai dur, dar am o inima sensibila si lucrurile simbolice vreau sa le traiesc la maxim. Pentru sufletul meu vreau sa traiesc maxim. Ca sa traiesti maxim, trebuie sa gandesti maxim. Daca inima ta nu canta in ceea ce spui, intr-un moment simbolic, nu are nicio valoare nici pentru altii", a continuat patronul Stelei. Gigi Becali isi doreste sa umble si la juramantul depus la ceremonia de preluare a mandatului."Eu voi adauga ceva juramantului care sa faca parte tot din context. Eu trebuie sa ies din decor. Eu daca fac un juramant, nu-l uit. Eu ma gandesc la juramant pentru ca acel juramant trebuie sa fie in inima ta. In opinia mea, mana pe Biblie inseamna un legamant cu Dumnezeu si poporul tau"Deputatul PNL vrea sa isi angajeze cinci-sase consilieri "cu inalta pregatire" pentru a-l ajuta in activitatea de parlamentar.Pe langa proiectele asumate de USL in ansamblul sau, Becali are si idei proprii. "O sa facem o lege sa desfiintam ANI. Dupa mine, ANI trebuie desfiintata", a spus Becali cand a venit vorba de completarea declaratiilor de avere si de interese.


(594 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Becali, in prima zi la Parlament ca deputat: Sunt cel mai puternic deputat! Spuneti-mi daca vedeti vreunul mai puternic decat mine pe aici? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53014397621155 seconds.