Marți, 29 Ianuarie 2013 - 06:54 AM Aleg.RO: Sorin Oprescu: Eu o demolez, dar cine plateste?

Publicat de: ---

Money.ro

"Da, avem bani si putem sa actionam daca va fi cazul . Important e de unde imi recuperez eu banii astia, ca Primarie vorbesc. Deocamdata, astept hotararea instantei de judecata, sa vad ce scrie in corpul acesteia. Pentru ca, de mai multe ori, in momentul cand a inceput sa apara, m-am adresat Justitiei si am rugat sa se treaca in corpul hotararii si care sa fie partea tehnica si financiara. Adica cine darama, nu in sensul de proiect tehnic. In sensul de a spune clar cine plateste acest lucru si de unde se recupereaza banii", a precizat Oprescu, dupa Comandamentul de iarna.

 

Primarul general a aratat ca va respecta hotararea. "Problema e ca, acum, asa cum simt eu si cred ca simt bine, nu e corect din banul public sa ma apuc sa cheltuiesc 3-4-5 milioane de euro, cand, pur si simplu, noi ne intrebam de unde luam banii sa putem tine functionalitatea orasului. Nu am ce sa comentez. Astept hotararea, vad daca in corpul hotararii sunt prinse lucrurile acestea si trec la executare", a mai spus Sorin Oprescu.

 

Curtea de Apel Ploiesti a declarat, saptamana trecuta, drept irevocabila sentinta civila emisa in luna iulie a anului trecut de catre Tribunalul Dambovita, prin care primarul general al Capitalei este obligat sa emita o decizie de desfiintare a imobilului Cathedral Plaza.

 

Prin aceeasi sentinta, Sorin Oprescu mai este obligat sa ia toate masurile administrative pentru aducerea terenului pe care este construita cladirea in cauza in situatia anterioara emiterii autorizatiei, in vederea refacerii cadrului natural in zona de protectie a Catedralei Sf. Iosif.


(593 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Sorin Oprescu: Eu o demolez, dar cine plateste? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58745312690735 seconds.