Vineri, 24 Mai 2013 - 06:33 AM Aleg.RO: Valentin Miron, VMB Partners la ZF Live: Zeci de primarii vor intra in insolventa anul viitor. Vezi VIDEO

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Octavian Calei 23 .05.2013

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind insolventa primariilor va deschide calea pentru intrarea in faliment a zeci de primarii la anul, a spus Valentin Miron, director general VMB Partners prezent joi la emisiunea de business ZF Live, transmisa in fiecare zi de luni pana vineri de la 10:00 la 11:00 dimineata pe live.zf.ro.

?Cred in urmatorul an vor intra zeci de primarii in faliment pentru ca au fost construite artificial. Majoritatea primariilor mici, de comune sau localitati mici, nu au putere, nu au o industrie in zona care sa permita o cota defalcata din impozitul pe venit si care sa le permita cheltuieli de functionare?, a mai spus Miron la ZF Live.

Valentin Miron a mai subliniat ca foarte multe primarii termina pe deficit bugetar an de an si nu au bani sa-si plateasca angajatii.

Urmariti inregistrarea emisiunii cu Valentin Miron aici

 


(756 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Valentin Miron, VMB Partners la ZF Live: Zeci de primarii vor intra in insolventa anul viitor. Vezi VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62384414672852 seconds.