Vineri, 24 Mai 2013 - 06:33 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei da vina pe edilul din Sectorul 3 pentru panourile trantite de furtuna

Publicat de: ---

Gândul

Primarul General, Sorin Oprescu, precizeaza ca structurile publicitare care au cazut in zona Pietei Unirii sunt in grija Primaria Sectorului 3 . Primaria Capitalei spune ca in mai multe randuri panourile au fost defiintate administrativ, dar primaria de sector le-a pus la loc.

Reprezentantii Primariei spun ca operatorii de salubritate vor fi pregatiti pentru interventie pe timpul noptii daca vor mai aparea astfel de fenomene meteorologice.

Primaria Capitalei spune ca in ceea ce priveste copacii cazuti, acestia ar trebui toaletati de ADP-urile de sector. „In acest sens, Primaria Capitalei a emis, numai anul trecut, peste 35.000 de avize de toaletare si peste 4.000 in anul 2013, acestea avand o valabilitate de doi ani”, se arata intr-un comunicat de presa al PMB.


(543 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primaria Capitalei da vina pe edilul din Sectorul 3 pentru panourile trantite de furtuna | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66878914833069 seconds.