Miercuri, 19 Iunie 2013 - 06:29 AM Aleg.RO: Traian Basescu pregateste terenul pentru candidatura Elenei Udrea la prezidentiale

Publicat de: ---

7plus Autor: Victor Paun

Presedintele Traian Basescu si-ar dori ca locul lui la Cotroceni sa fie ocupat de o femeie . Coincidenta sau nu, marturisirea sefului statului vine dupa ce in mediile politice a aparut informatia ca Elena Udrea va  intra in cursa prezidentiala din 2014.

 

Elena Udrea ar putea fi un candidat puternic pentru Cotroceni

?Se apropie vremea ca o femeie sa candideze la alegerile prezidentiale?, a declarat Basescu, mentionand ca doamnele sunt cinstite, loiale si nu-si abandoneaza principiile. ?Daca privim in sondaje, deja apar niste femei care au o vechime in politica si care sunt acolo, in primii 20 de oameni politici din Romania. Sunt sanse, iar eu as fi bucuros sa sustin o femeie la Presedintie sau pentru functia de prim-ministru?, a mai spus  seful statului. In ceea ce o priveste pe Elena Udrea, presedintele sustina ca  a fost ?un pariu castigat?.

?Este un politician la moda si serios?, a mai completat Traian Basescu. Altfel spus, candidatul ideal la alegerile din 2014,  care are capacitatea sa aduca un suflu nou  in viata politica.  A plecat de jos, dar a avut ambitia, indrazneala si puterea sa creada in viitorul ei. In felul acesta, Elena Udrea a ajuns printre cei mai bine cotati oameni politici, chiar daca asta a insemnat sa-si sacrifice viata personala.

130 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII


(633 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Traian Basescu pregateste terenul pentru candidatura Elenei Udrea la prezidentiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58872509002686 seconds.