Vineri, 21 Iunie 2013 - 06:06 AM Aleg.RO: 80 de parlamentari si ministri USL, vizita de trei zile pe litoral

Publicat de: ---

cronicaromana Mai multi senatori si ministri ai actualei puteri au petrecut cateva zile pe litoral fara sa scoata vreun ban din buzunar . 80 de demnitari ai actualei puteri au stat pe litoral, intr-o vizita de documentare si preluare a proiectelor legislative propuse de autoritatile locale, fiind oaspetii presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.

Nu mai putin de 80 de ministri si senatori ai USL au fost in ultimele trei zile pe litoral. Ei au avut un program foarte bine pus la punct, discutand despre proiectele legislative invocate de autoritatile locale, au mers la Centrala de la Cernavoda si s-au oprit in cele din urma la Neptun, acolo unde sustin ca si-ar fi platit cazarea si micul dejun din propriile buzunare.

Potrivit evz.ro, cina a fost asigurata insa de primarul orasului Mangalia si de catre deputatul PNL Mihai Lupu. A doua zi de cheltuieli s-au ocupat presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si fostul secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, demnitarii mergand la herghelia si hipodromul din Mangalia. Dupa aceasta vizita, Gheorghe Albu i-a invitat pe toti la ferma din Viisoara, unde le-a oferit o masa.

“Este un moment istoric, niciodata nu a fost o deplasare politica de acest gen in Dobrogea”, a comentat liberalul Puiu Hasoti aceasta vizita a delegatiei USL.

 


(684 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

80 de parlamentari si ministri USL, vizita de trei zile pe litoral | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51382780075073 seconds.