Marți, 25 Iunie 2013 - 06:01 AM Aleg.RO: Liderul deputatilor PPDD nu exclude alte plecari din partid

Publicat de: ---

cronicaromana Liderul de grup al deputatilor PPDD, Daniel Fenechiu, afirma, intr-un interviu acordat rtv .net, ca partidul se reorganizeaza pentru a evita pe viitor dezertarile. Unul dintre scopurile reorganizarii este eliminarea “infiltratilor” in partid, din cauza carora s-a inregistrat numarul mare de dezertari.

Totodata, deputatul anunta ca OTV va fi relansata pana la sfarsitul anului. Daniele Fenechiu nu exclude o campanie comuna cu PDL de boicotare a referendumului pentru Constitutie, daca la lucrarile din plenul Parlamentului nu se va tine seama de unele amendamente ale PPDD la legea fundamentala.

Nu mai putin de 28 de parlamentari si-au schimbat in primele sase luni ale acestei legislaturi partidul sub sigla caruia au candidat. Cel mai afectat de transferuri este PPDD care a pierdut 16 deputati si doi senatori, numarul parlamentarilor acestui partid scazand de la 68 la 50. Mentionam ca deputatul Gheorghe Netoiu a fost ultimul ales PPDD care s-a inscris in UNPR la finele saptamanii trecute, potrivit unui comunicat al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Netoiu a intrat in politica in anul 2004, cand s-a inscris in PSD. Cinci ani mai tarziu, el a fost exclus din organizatia de Ilfov din cauza unor afirmatii facute la adresa partidului.Ulterior, Gheorghe Netoiu a devenit membru al UNPR, iar in septembrie a demisionat, impreuna cu fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, inscriindu-se amandoi in PPDD.Netoiu a candidat din partea PPDD, in judetul Dolj, la alegerile parlamentare din 2012, fiind ales deputat.

 


(732 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Liderul deputatilor PPDD nu exclude alte plecari din partid | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60296416282654 seconds.