Miercuri, 26 Iunie 2013 - 05:52 AM Aleg.RO: Un deputat PC il lauda pe Ponta

Publicat de: ---

Puterea de D .P. Politica Taguri: premier, ps, PSD, Merkel Share var addthis_config = { "data_track_clickback": true };

 

Deputatul conservator Vicentiu Mircea Irimie alimenteaza apropierea PC de PSD, dupa ce in cadrul unor dezbateri a salutat in numele formatiunii sale, vizita pe care Victor Ponta a facut-o in Germania.

 

?Indiferent de cat de mult ni s-ar parea noua ca ne-a tradat domnul Victor Ponta prin coabitarea cu Traian Basescu (?) trebuie interpretat comportamentul responsabil al premierului Ponta, de dupa alegerile din decembrie 2012?, subliniaza Irimie. El a facut aprecierile mentionate anterior, intr-o declaratie politica de pe 18 iulie, care se regaseste si pe stenogramele site-ului Camerei Deputatilor.

 

?Salutam consolidarea relatiilor dintre Romania si Germania. (?) Asadar, indiferent cat de mult ni s-ar parea noua ca ne-a tradat domnul Victor Ponta prin coabitarea cu Traian Basescu (?) trebuie sa tinem cont si de faptul ca orgoliul stupid si nationalismul extrem nu tin de foame?, a declarat Irimie, potrivit stenogramelor. Ulterior, paralamentarul a invocat si comportamentul responsabil al premierului: ?In acest sens trebuie interpretat comportamentul responsabil al premierului Ponta, de dupa alegerile din decembrie 2012, care a inteles ca stabilitatea si predictibilitatea socio-politico-economica sunt esentiale pentru investitii straine. In aceste conditii, noi, grupul parlamentar al PC, salutam consolidarea relatiilor dintre Romania si Germania?. 


(621 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Un deputat PC il lauda pe Ponta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60978102684021 seconds.