Vineri, 28 Iunie 2013 - 06:05 AM Aleg.RO: Deputatii nu scapa de sesiune extraordinara

Publicat de: ---

cronicaromana Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in plen, ca va convoca sesiunea extraordinara a Camerei, dupa ce deputatii nu au reusit sa se puna de acord asupra articolelor proiectului de lege privind punerea in aplicare a noului Cod de procedura penala .

“Cred ca alta solutie nu este decat sa convoc sesiune extraordinara. Cei care ati votat impotriva nu va bucurati, pentru ca ati votat impotriva MCV”, a spus Zgonea, dupa ce deputatii nu s-au pus de acord asupra unor prevederi din acest proiect, informeaza Mediafax.

Dupa o pauza de consultari solicitata de liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu a anuntat ca liderii grupurilor parlamentare nu au ajuns la o concluzie si a solicitat retrimiterea legii la Comisia juridica.

Deputatii au votat ca acest proiect sa fie retrimis la comisie pentru o saptamana, iar Zgonea a spus ca va convoca sesiunea extraordinara pentru acest proiect.

Valeriu Zgonea a precizat ca sesiunea extraordinara va fi convocata saptamana viitoare, in zilele de 1 si 2 iulie.

Acest proiect de lege este ultimul din pachetul de reforma penala si pregateste punerea in aplicare noului Cod de procedura penala, prevazandu-se regulile procedurale pentru rezolvarea situatiilor tranzitorii generate de intrarea in vigoare a noului Cpp, adaptarea legislatiei speciale procesuale penale la noua reglementare cadru, a precizat reprezentantul Guvernului.

 


(746 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Deputatii nu scapa de sesiune extraordinara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70001006126404 seconds.