Vineri, 28 Iunie 2013 - 06:05 AM Aleg.RO: Camera Deputatilor va achizitiona 50 de autoturisme

Publicat de: ---

cronicaromana Camera Deputatilor va achizitiona 50 de autoturisme pentru a inlocui masinile uzate care au peste 13 ani vechime si peste 700 .000 de kilometri parcursi, Valeriu Zgonea argumentand achizitia prin costurile ridicate de intretinere, care ar fi mai mari, pe an, decat contravaloarea unui autoturism nou.

“Se vor face achizitii de automobile pentru a le inlocui pe cele care au peste 13 ani si care costa mai mult decat o masina noua. in fiecare an. Vor fi achizitionate in jur de 50 de masini”, a spus presedintele Camerei Deputatilor, citat de Mediafax.

El a precizat ca vor fi inlocuite autoturismele aflate la dispozitia membrilor Biroului Permanent, a liderilor grupurilor politice, a presedintilor de comisii, marca Daewoo Nubira si care au peste 700.000 de kilometri parcursi.

“Mergem pe varianta pe care am discutat-o si cu ministerul de Finante la momentul respectiv (…). Sper sa putem sa gasim o solutie sa dam de munca la cetatenii romani, indiferent unde lucreaza ei”, a spus Zgonea, sugerand ca masinile care vor fi achizitionate vor fi romanesti sau produse in Romania.

El a precizat ca achizitia celor 50 de masini ar putea fi facuta printr-un credit furnizor, urmand ca plata sa se faca incepand de anul viitor.

“Se poate intampla, daca se negociaza bine in caietul de sracini, sa nu fie achitat niciun ban in acest an, se poate face acest lucru, adica sa cumperi masini pe credit furnizor, sa le platesti incepand de anul viitor in fiecare luna. Noi trebuie sa ne pastram angajamentul ca nu intram in deficitul Romaniei”, a spus Zgonea.

 


(774 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Camera Deputatilor va achizitiona 50 de autoturisme | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5979061126709 seconds.