Vineri, 19 Iulie 2013 - 05:32 AM Aleg.RO: Un primar din Vaslui a fost lasat fara permis auto de catre politia din comuna pe care o administreaza

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autori: Andreea Unturica , Teodor Istrate 18 .07.2013

Un primar din Vaslui a fost lasat fara permis auto de catre politisti dupa ce a fost inregistrat de aparatul radar, chiar in comuna pe care o administreaza, circuland cu masina cu peste 100 de kilometri pe ora in localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, masina condusa de primarul comunei Stefan cel Mare, Mihai Moraru, a fost detectata de aparatul radar in timp ce rula cu o viteza de 101 kilometri pe ora, pe raza localitatii Maraseni, situata la limita cu municipiul Vaslui.

In consecinta, edilul din Stefan cel Mare a fost obligat sa predea permisul de conducere, avand in vedere ca a depasit cu 50 de kilometri viteza legala admisa in interiorul unei localitati.

"Conducatorul auto in cauza a fost depistat in timpul unei actiuni pe linie de viteza desfasurata de politistii de la Serviciul Rutier pe drumul national DN 15D Vaslui - Roman. Pe langa sanctionarea cu noua puncte amenda, respectiv 720 de lei, politistii au procedat si la retinerea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile, in loc fiindu-i eliberata o dovada inlocuitoare, cu valabilitate 15 zile", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

In urma cu trei ani, fostul primar al aceleiasi comune, Emil Huzum, a fost lasat fara permis dupa ce a fost prins de catre politisti avand o alcoolemie peste limita legala.


(658 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Un primar din Vaslui a fost lasat fara permis auto de catre politia din comuna pe care o administreaza | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66617584228516 seconds.