Luni, 22 Iulie 2013 - 06:54 AM Aleg.RO: Traian Basescu: M-am uitat pe invitatii si am zis: "Dau o fuga pana la Ungheni, beau o bere si plec mai departe"

Publicat de: ---

Gândul SURSA FOTO: facebook

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, ca a ales sa vina la Ungheni, in judetul Arges, dupa ce a consultat invitatiile din apropierea Bucurestiului si si-a spus: "Dau o fuga pana la Ungheni, beau o bere si plec mai departe", transmite corespondentul MEDIAFAX .

"Eu eram in Bucuresti, mi-am terminat treaba acum o ora si jumatate, doua ore si am zis: "Unde sa beau o bere?". M-am uitat pe invitatiile din apropierea Bucurestiului si era Ungheni.Si atunci am zis: "Dau o fuga pana la Ungheni, beau o bere si plec mai departe. Va doresc la toti sanatate si astazi sa va distrati!" a declarat Traian Basescu in aplauzele asistentei.

Ulterior, presedintele a primit cheia localitatii argesene Ungheni de la primarul comunei Iulian Miu si o icoana pentru sotia sa Maria Basescu, din partea unei doamne din localitate.

"Doamna, va multumesc mult pentru icoana, o sa o transmit sotiei. Ea stia ca astazi o sa ajung la Constanta, unde se afla si se vede ca nu a fost acasa cand m-am imbracat, ca uite ce camasa am putut sa iau pe mine. Distractie placuta!" a mai spus Traian Basescu.

Inainte sa ajunga la Ungheni, unde s-au sarbatorit Zilele comunei, seful statului s-a aflat la la Costesti, tot in judetul Arges. La sosirea la Costesti, presedintele a mers la Primarie, unde a avut o scurta intalnire cu primarul, dupa care a mers la Targul de Sfantul Ilie, el refuzand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor pe teme politice sau despre cazul Hayssam.

"Ma simt bine. Este sarbatoare", a spus seful statului, evitand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.

Basescu i-a salutat pe cei prezenti la targ, dand mana si stand de vorba cu mai multi localnici. Seful statului s-a fotografiat cu unii dintre acestia sau tinand in brate copii ai localnicilor.


(638 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Traian Basescu: M-am uitat pe invitatii si am zis: "Dau o fuga pana la Ungheni, beau o bere si plec mai departe" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61231184005737 seconds.