Marți, 23 Iulie 2013 - 06:24 AM Aleg.RO: Liberalii clujeni critica prestatia primarului Boc

Publicat de: ---

cronicaromana   PNL il acuza pe primarul Emil Boc ca nu are pregatita o noua strategie de dezvoltare a orasului pentru viitorul exercitiu bugetar al UE si ca din vechea strategie a realizat foarte putin, transmite Agerpres .

“Au ramas mai putin de sase luni pana cand ar urma sa fie aplicata o noua strategie de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca. Conform promisiunilor domnului primar Emil Boc, in septembrie o sa avem documentatia care ar urma sa stabileasca in mod clar obiectivele Clujului pentru perioada 2014-2020, perioada care coincide cu noul exercitiu bugetar al Uniunii Europene. Suntem foarte interesati de acest proiect, intrucat din strategia propusa pentru anii 2007-2013, foarte putine lucruri au fost puse in practica si asta inseamna ori ca strategia a fost gresita, ori ca administratia Boc a fost foarte slaba”, a declarat, luni, intr-un comunicat de presa, Ioan Bildea, vicepresedinte al PNL Cluj-Napoca.

Potrivit acestuia, ?la o simpla analiza a proiectelor ce au fost asternute in 2006 pe cele 339 de pagini ale Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Cluj-Napoca se poate observa ca doar o parte infima dintre propuneri au fost implementate?, desi in ultimii noua ani, in fruntea administratiei locale s-au aflat reprezentantii aceluiasi partid, PDL, si aceeasi echipa condusa de Emil Boc.

?In Strategia 2007-2013 se arata ca pana in anul 2008 trebuia finalizata procedura de Revizuire si imbunatatire a sistemelor de planificare, zonare si dezvoltare (PUG, PUZ, PUD). In realitate, nici astazi acest proces nu este incheiat. In 2010, trebuiau finalizate centurile ocolitoare ale orasului si racordarea lor la Autostrada Transilvania. Suntem in 2013 si centura Valcele-Apahida este inca in constructie, iar despre centura Floresti-Manastur-Zorilor-Someseni nu s-a mai auzit nimic. Un program de atragere a investitorilor straini trebuia implementat pana la finalul anului 2009 de catre municipalitate, dar din toata aceasta idee a ramas doar un numar de telefon la care raspunde, ocazional, un functionar din primarie?, se mai arata, printre altele, in comunicatul PNL.

Potrivit lui Ioan Bildea, ?Cluj-Napoca a ajuns, sub tutela lui Emil Boc, un centru regional al coruptiei?, fiind exemplificat aici cu cazul fostului primar Sorin Apostu, arestat pentru coruptie.


(682 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Liberalii clujeni critica prestatia primarului Boc | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57797288894653 seconds.