Marți, 23 Iulie 2013 - 06:24 AM Aleg.RO: Basescu: Nu am invitat niciun primar PDL sa vina in Miscarea Populara, sunt fabulatii inutile

Publicat de: ---

Gândul Foto: Facebook

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca isi da cuvantul de onoare ca nu a invitat niciun primar PDL sa vina in Miscarea Populara, el catalogand afirmatiile pe acest subiect drept "fabulatii inutile" si precizand ca a invitat chiar foarte multi parlamentari sa ramana in PDL, potrivit Mediafax .

"Uite, am o rugaminte, duceti vorba asta in redactiile voastre. Va dau cuvantul meu de onoare ca nu am invitat niciun primar PDL sa vina in Miscarea Populara. Fabulatii inutile. Nicio legatura nu am avut cu ce s-a intamplat la Arges dupa ce am fost eu ieri. Habar nu am avut ca se intampla. Si orice primar, orice om care a fost acolo, va poate confirma ca nu am invitat pe nimeni sa plece din PDL. Mai mult decat atat, au fost foarte multi parlamentari pe care i-am invitat sa ramana in PDL. Deci e o fabulatie ca a fost Basescu la Arges si au plecat primarii. Cautati motivele in alta parte", a spus Basescu, intr-o declaratie de presa la Cotroceni.

Fostul deputat PDL Vasile Gherasim a declarat, luni, pentru Mediafax ca a demisionat din partid, aratand ca, in conditiile in care in jurul Miscarii Populare se va infiinta un partid, este posibil sa se alature acestuia.

Si fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Arges, a declarat, luni, pentru Mediafax ca a demisionat din partid, el motivand prin faptul ca Vasile Blaga si conducerea PDL "au uitat ca exista judetul Arges".

Inainte de a demisiona, Andrei a aprobat excluderea din partid a 22 de primari PDL din Arges. Daca ar fi demisionat din partid, acestia si-ar fi pierdut si mandatele de primari.

Excluderea celor 22 de primari si demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi dupa vizita presedintelui Traian Basescu in Arges. De altfel, in mediul politic din Arges se vorbeste despre faptul ca acesti primari s-ar indrepta spre Miscarea Populara.

 


(648 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Basescu: Nu am invitat niciun primar PDL sa vina in Miscarea Populara, sunt fabulatii inutile | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5810239315033 seconds.