Marți, 23 Iulie 2013 - 06:24 AM Aleg.RO: Primaria orasului Mangalia a cumparat un iaht de 100.000 de euro

Publicat de: ---

Gândul Foto: Georgiana Fefea // Mediafax Foto

Primaria orasului Mangalia a inaugurat sambata noul iaht de croaziera prin proiectul Clubul Nautic Callatis, derulat prin programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria .

Valoarea totala a proiectului care urmareste sa valorifice potentialul turistic si uman existent in zona transfrontaliera Mangalia-Balcic se ridica la peste 1,4 milioane de euro.

Ambarcatiunea achizitionata de municipalitate a costat circa 100.000 de euro si face parte din clasa Bavaria Cruiser 38. Iahtul are o lungime de 11,7 metri si este dotat cu doua saloane si o vela principala de 69 de metri patrati, potrivit Agerpres.

"Evenimentul a avut loc in Portul Turistic din localitate, in prezenta partenerilor bulgari ai Primariei Balcic, respectiv Diana Kostova si Nina Miteva, consilieri in cadrul Directiei de Proiecte Europene", se arata intr-un comunicat transmis de primarie.

Cei prezenti la receptia iahtului au avut posibilitatea sa plece intr-o croaziera pe mare, in perimetrul Portului Turistic (foto) si sa se informeze despre Clubul Nautic Callatis, constructie ce va fi inaugurata la jumatatea lunii august.

Clubul este un "centru logistic de afaceri in domeniul nautic, urmand sa gazduiasca operatori in turismul nautic si sa aiba spatii adecvate pentru organizarea de evenimente specifice".

Beneficiarii directi ai proiectului sunt 24 de operatori din turismul nautic inregistrati pe raza celor doua localitati.


(638 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primaria orasului Mangalia a cumparat un iaht de 100.000 de euro | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57888197898865 seconds.