Marți, 23 Iulie 2013 - 06:24 AM Aleg.RO: Primaria Bucuresti a aprobat demolarea unui monument istoric. VEZI despre ce cladire este vorba (VIDEO)

Publicat de: ---

Gândul In centrul Bucurestiului, o cladire monument istoric este demolata, pentru ca investitorul a ajuns la concluzia ca ar fi mai ieftin sa o darame decat sa o restaureze . Primaria Capitalei i-a dat autorizatia necesara. Cladirea, pozitionata la intersectia strazii Ion Campineanu cu Bulevardul Magheru, a fost construita in 1920 si este monument istoric. Oamenii spun ca demolarea si apoi reconstruirea ei ar duce la distrugerea culturii Bucurestiului in care prea multe cladiri monument s-au transformat in imobile noi.Imobilul situat pe strada Ion Campineanu,  in centrul Bucurestiului este monument istoric care dateaza din 1920. Desi initial nu s-a dorit demolarea ei, autorizatia emisa de Primaria Capitalei este dovada faptului ca acesta cladire va fi reconstruita.Specialistii spun ca proiectul initial al investitorului nu prevedea demolarea si reconstruirea cladirii de la zero.Reprezentantii Asociatiei Salvati Bucurestiul au mainile legate. Nu au gasit sprijin nici la Prefectura Bucurestiului, iar o plangere in instanta sau una la Parchet necesita timp pentru solutionare. Viitorul imobil va avea incaperi destinate spatiilor comerciale, birourilor sau afacerilor din alimentatia publica.Monument istoric demolat in BucurestiEmbed:


(610 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primaria Bucuresti a aprobat demolarea unui monument istoric. VEZI despre ce cladire este vorba (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58842301368713 seconds.