Joi, 05 Septembrie 2013 - 06:01 AM Aleg.RO: GLUMA MACABRA a viceprimarului Capitalei legata de MAIDANEZI: "I-am mutat la Stadionul Dinamo"

Publicat de: ---

Realitatea TV

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Primaria a luat toate masurile pentru buna organizare a partidei Romania-Ungaria, precizand in gluma ca si problema cainilor comunitari a fost rezolvata, acestia fiind "mutati la Stadionul Dinamo" .

Nicolaescu a adus in discutie si un ajutor divin pentru a preintampina un incident in care un suporter sa fie muscat sau omorat de cainii comunitari. "Doamne fereste! Sigur nu se va intampla, pentru ca am luat toate masurile pentru a nu se intampla astfel de incidente. I-am mutat la Stadionul Dinamo! Speram ca nu vor fi probleme cu cainii comunitari. Vom asigura conditii de asemenea maniera incat sa nu avem asemenea incidente. De altfel, Primaria Capitalei are o implicare destul de mare in rezolvarea acestor probleme, avem niste hotarari ale Consiliului General. Urmam niste proceduri, pentru ca asta e legea in Romania, dupa care vor fi create toate conditiile pentru a-i steriliza si a-i duce in adaposturi. Cu siguranta, in viitor se va rezolva si aceasta problema", a declarat Nicolaescu.

Viceprimarul s-a declarat onorat de faptul ca institutia pe care o reprezinta este implicata in organizarea unei partide precum Romania - Ungaria: "Este o onoare pentru Primaria Bucuresti sa fie implicata in organizarea acestui eveniment deosebit din metropola noastra. Primarul general Sorin Mircea Oprescu s-a implicat foarte mult in asigurarea conditiilor optime in desfasurarea acestei manifestari. A fost convocat un comandament la care au participat toate unitatile implicate in organizarea acestui eveniment. S-au evaliuat toate problemele si s-au stabilit termene. Pot sa va informez cu toata responsabilitatea ca din punctul de vedere al Primariei Municipiului Bucuresti toate sarcinile sunt aproape rezolvate. Vom coordona toate actiunile in care suntem implicati".

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat ca va oferi familiei copilului ucis, luni, de cainii comunitari in Bucuresti trei bilete la partida Romania - Ungaria. "Poate aducem o mangiere tatalui, mamei si fratelui, o sa-i invitam sa mearga la meciul cu Ungaria. Poate e o mangaiere pentru familia respectiva ca sunt invitati la meciul cu Ungaria", a declarat Sandu.

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.Nationala Romaniei va intalni Ungaria vineri si Turcia la 10 septembrie, ambele partide urmand sa aiba loc pe Arena Nationala, de la ora 21.00, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.


(735 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

GLUMA MACABRA a viceprimarului Capitalei legata de MAIDANEZI: "I-am mutat la Stadionul Dinamo" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58020782470703 seconds.