Marți, 24 Septembrie 2013 - 05:55 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei a inceput distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana

Publicat de: ---

jurnalulnational

Anul acesta, beneficiarii ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana vor primi faina, malai, paste fainoase, ulei, rosii in suc propriu, zacusca, conserva din carne de porc, miere si zahar .

Ajutoare alimentare europene

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, a inceput, luni, sa distribuie alimente pentru persoanele defavorizate din Romania, in cadrul Planului European de Ajutoare.

Primii care beneficiaza de acest program sunt somerii inregistrati si pensionarii care au o pensie sub 400 de lei. Pentru restul categoriilor de beneficiari eligibili in a primi produse distributia va incepe in functie de disponibilitatea Consiliilor Locale de sector.

Anul acesta, oamenii vor primi faina, malai, paste fainoase, ulei, rosii in suc propriu, zacusca, conserva din carne de porc, miere si zahar.

Reprezentantii Primariei Capitalei le reamintesc beneficiarilor ca este interzisa comercializarea acestor alimente, iar in caz contrar se vor aplica pedepre conform legii.


(689 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Primaria Capitalei a inceput distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58165907859802 seconds.