Joi, 26 Septembrie 2013 - 05:53 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei vrea sa dea 1 milion de lei pentru victimele inundatiilor din judetul Galati

Publicat de: ---

Gândul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) vrea sa aloce suma de 1 milion de lei pentru ajutorarea victimelor inundatiilor din localitatile Costache Negri, Pechea, Cudalbi si Cuca din judetul Galati, afectate de viiturile declansate de ploile torentiale .

Potrivit proiectului de hotarare care va fi supus aprobarii consilierilor municipali, in sedinta de joi a CGMB, va fi acordat un ajutor victimelor inundatiilor din cele patru localitati, in valoare de 1 milion de lei, banii provenind din fondul de rezerva al bugetului propriu al municipiului Bucuresti.

Sumele alocate vor fi distribuite prin intermediul Consiliului Judetean Galati.

Peste 6.000 de persoane au fost evacuate si aproape 1.800 de case au fost afectate de inundatiile produse in 39 de localitati din judetul Galati, potrivit unui bilant prezentat, pe 15 septembrie, la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Persoanele afectate de inundatiile produse recent in judetul Galati vor primi ajutoare financiare in suma totala de 27 de milioane de lei, familiile celor noua persoane decedate urmand sa primeasca un ajutor de cate 5.000 de lei, conform unor hotarari adoptate, in 18 septembrie, de Guvern. Sumele sunt alocate din Fondul de Interventie aflat la dispozitia Executivului, banii urmand sa fie distribuiti sinistratilor in maximum doua saptamani de la publicarea deciziei Guvernului in Monitorul Oficial.


(644 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primaria Capitalei vrea sa dea 1 milion de lei pentru victimele inundatiilor din judetul Galati | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72313904762268 seconds.