Vineri, 27 Septembrie 2013 - 06:26 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei cere din nou Guvernului Patinoarul Flamaropol

Publicat de: ---

Gândul

Consilierii municipali au aprobat un proiect de hotarare prin care Primaria Capitalei cere din nou Guvernului Patinoarul Flamaropol, dupa ce recent Executivul a trecut patinoarul la Ministerul Tineretului si Sportului . Primaria vrea sa construiasca un bazin de inot si un parc pe acoperis.

Aceasta este a doua cerere pe care Primaria Capitalei o face catre Guvern, dupa ce in luna aprilie a mai aprobat  un proiect de hotarare prin care cerea  Patinoarul "Mihai Flamaropol" si terenul aferent, in suprafata totala de 26.350,98 metri patrati, din Bulevardul Basarabiei nr. 35 din Sectorul 2 al Capitalei, din domeniul public al statului, in domeniul public al Municipiului Bucuresti si in administrarea CGMB.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, administratia Municipiul Bucuresti se obliga ca, dupa demolare, sa refaca patinoarul artificial "la standardele secolului XXI, in conditiile impuse de normativele si standardele internationale in vigoare", dar si de a realiza spatii adiacente necesare practicarii activitatilor sportive. Finantarea investitiei urmeaza sa fie realizata de la bugetul local. Totodata, potrivit proiectul, imobilul ar urma sa fie dotat si cu un bazin de inot, iar pe acoperisul sau, va putea fi amenajat un parc pentru perioada verii.


(672 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primaria Capitalei cere din nou Guvernului Patinoarul Flamaropol | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54143810272217 seconds.