Marți, 18 Noiembrie 2014 - 04:06 PM Aleg.RO: Deputat PSD cere demisia lui Dragnea: Dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta

Publicat de: ---

Gândul

„Sunt aici pentru a-i intreba pe colegii mei din conducerea partidului cate campanii trebuie sa mai piarda domnul Dragnea pentru ca cineva sa puna in sfarsit problema serioasa a demisiei din toate functiile detinute in partid . Eu unul nu pot sa merg inainte cu domnul Dragnea care, dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta. Eu inainte cu domnul Dragnea nu pot sa merg. Ii cer demisia”, a afirmat RRadu Popa la sediul PSD.

El a adaugat ca se impune organizarea cat mai repede a unui congres pentru a alege „o conducere care sa munceasca efectiv pentru partid”.

Popa a mai spus ca este solidar cu Victor Ponta si acesta trebuie sa sa ramana presedinte, iar PSD sa ramana la guvernare.

„Cred ca tot partidul este alaturi de Victor Ponta, personal, nu am auzit colegi care sa fie dezmagiti de prestatia lui Victor Ponta in campanie”, a spus Popa.


(151 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputat PSD cere demisia lui Dragnea: Dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61610698699951 seconds.