Marți, 18 Noiembrie 2014 - 04:06 PM Aleg.RO: Se cauta vinovati in PSD. Sunt voci care cer demisia lui Liviu Dragnea. Reactia lui Victor Ponta

Publicat de: ---

AMOS News

Victor Ponta vrea sa ramana premier si isi doreste sa colaboreze cu presedintele Klaus Iohannis . Dupa ce presedintele ales Klaus Iohannis a solicitat respingerea legii gratierii si amnistiei, prim-ministrul a anuntat ca maine va fi convocata Camera Deputatilor in acest sens. Dupa esecul usturator la alegerile prezidentiale, in Partidul Social Democrat incep sa apara si primele reactii: unii lideri vor sa identifice vinovati, altii propun masuri radicale.

Liderii PSD au venit si cu propuneri radicale la sediul central al partidului.

Robert Negoita, vicepresedintele PSD: "Cred ca este o lectie pentru noi si cred ca ar trebui sa facem un pas in lateral, daca nu chiar in spate si, da, de prea multe ori si eu, si noi cu totii am simtit nevoia de un alt fel de politica".

Raspunsul a venit la de Liviu Dragnea. Cel care a fost deasemenea vizat de critici.

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD: "El poate sa propuna. Eu nu sunt de acord cu aceasta actiune dintr-un motiv foarte simplu: in aceasta campanie, s-a tot spus ca nu e bine ca Victor Ponta sa fie presedinte pentru a nu da toata puterea intr-o parte. Si atunci respectam vointa populara - sa nu dam toata puterea intr-o parte si sa mentinem un echilibru politic. Presedintia la ei, Guvernul la noi".

Radu Popa, deputat PSD: "Eu unul nu pot sa merg inainte cu domnul Dragnea care, dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a «injunghiat» si pe Ponta. Eu inainte cu domnul Dragnea nu pot sa merg. Ii cer demisia".

Marian Vanghelie: "E un rezultat foarte prost. E de neasteptat si e clar ca trebuie sa facem o analiza impreuna cu toate organizatiile si sa vedem. La urma urmei s-au facut niste greseli si trebuie sa vedem de unde sunt aceste greseli".

Dan Sova, fost purtator de cuvant al PSD: "Dl Liviu Dragnea, pe care il stiu ca pe un om politic serios si un barbat serios, va trebui sa faca un pas in spate pentru ca, in mod evident, aceasta campanie a fost pierduta in primul rand din vina domniei sale pentru ca a fost director de campanie".

Au fost insa demisii din organizatiile din Maramures si Constanta.

Lucrurile le-a lamurit Victor Ponta, care a facut declaratii impreuna cu liderii aliantei.

Victor Ponta, presedintele PSD: "Cred ca electoratul ne-a dat ieri un mesaj foarte puternic. Si cred ca trebuie sa avem decenta si intelepciunea sa tacem din gura o perioada, toti".

Prima decizie politica a PSD va fi materializata maine, in Camera Deputatilor.

Victor Ponta, presedintele PSD: "Maine, nu doar cei de la PSD, ci si toti cei din coalitie, vom vota pentru respingerea definitiva a Legii amnistiei si a gratierii si bineineteles, pentru incuviintarea cererilor Justitiei. E un prim mesaj c-am inteles ce ne-a transmis electoratul ieri".

Maine va fi prima sedinta de guvern. Executivul se va concentra in primul rand pentru a finaliza bugetul pentru anul viitor.


(192 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Se cauta vinovati in PSD. Sunt voci care cer demisia lui Liviu Dragnea. Reactia lui Victor Ponta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53455400466919 seconds.