Marți, 18 Noiembrie 2014 - 04:06 PM Aleg.RO: Esecul PSD de la alegerile prezidentiale face victime la Constanta

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Cum era de asteptat, esecul inregistrat de Victor Ponta la alegerile prezidentiale face victime in randul social-democratilor .

 

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Dupa ce Calin Matei, presedintele PSD Maramures, si-a anuntat demisia din functie, ca motiv a rezultatului slab inregistrat de social-democrati la alegerile prezidentiale, alti doi grei ai partidului au batut si ei in retragere.

Nicolae Moga si Felix Stroe, vicepresedintii PSD Constanta, au anuntat ca renunta la functiile pe care le ocupau in Organizatia Judeteana Constanta a Partidului Social Democrat.

“Avand in vedere rezultatul alegerilor prezidentiale in judetul Constanta, cred cu tarie ca trebuie sa imi asum responsabilitatea acestuia inaintandu-mi demisia din functia de vicepresedinte al Organizatiei Judetene Constanta a PSD. In calitate de coordonator al campaniei electorale port intreaga responsabilitate a rezultatului obtinut”, a declarat Nicolae Moga, conform ziuaconstanta.ro.

“Mahnit de rezultatul alegerilor prezidentiale in plan judetean consider ca este un gest profund moral sa-mi inaintez demisia din functia de vicepresedinte al PSD Constanta. Desi responsabilitatea mea politica concreta in cadrul Organizatiei Judetene Constanta este coordonarea activitatii de partid in Colegiul Uninominal de Deputati D3, colegiu in care PSD a castigat alegerile, atat in turul I cat si in turul al II-lea, ma consider vinovat alaturi de ceilalti colegi ai mei din conducerea Organizatiei Judetene a PSD Constanta in principal pentru faptul ca nu am reusit in ultimii ani sa-i conving ca strategia promovata pentru activitatea de relationare a partidului cu cetatenii judetului Constanta, cu tineretul in special, este gresita, ceea ce s-a reflectat in rezultatele obtinute in aceasta campanie electorala”, a fost mesajul transmis de Felix Stroe.


(168 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Esecul PSD de la alegerile prezidentiale face victime la Constanta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5931248664856 seconds.