Marți, 18 Noiembrie 2014 - 04:06 PM Aleg.RO: Zgonea s-a decis in cazul legii amnistiei si gratierii

Publicat de: ---

Cotidianul

Presedintele Camerei Deptatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, luni, ca va renunta la functia sa daca parlamentarii PSD nu vor sustine demersul de respingere a Legii amnistierii si gratierii .

„Trebuie sa luam masuri. Eu am anuntat de foarte mult timp ca dupa alegeri in prima saptamana punem pe ordinea de zi respingerea legii amnistiei si gratierii dar si ridicarea imunitatii pentru toti cei 3 parlamentari. PSD trebuie sa aiba curajul politic de a nu se mai lasa aratat cu degetul de catre o opozitie a carei singure calitate e ca a reusit sa ne demonizeze”, a scris Valeriu Zgonea pe Facebook, dupa ce partidul sau a tinut aceasta lege la sertar.

„Cred ca a sosit momentul sa punem capat ipocriziei politice, care ne-a pus partidul iar pe defensiva morala: PSD nu este perfect, dar asta nu face opozitia mai buna. În perceptia populara insa, noi am pierdut: mai precis, au existat ezitari in ceea ce priveste zona justitiei si PSD a antagonizat oamenii de pe urma acestui lucru", a adaugat Zgonea.

„Trebuie sa ascultam vocea oamenilor si sa demonstram ca suntem un partid modern de centru-stanga, care are curajul sa actioneze. În cazul in care colegii mei nu sustin acest demers, sunt dispus sa renunt la functia de Presedinte al Camerei Deputatilor. Eu am inteles semnalul romanilor, ii invit si pe colegii mei sa iesim din stampila pe care abia asteapta sa ne-o puna concurenta noastra. E important ca PSD sa dea un semnal de seriozitate”, a mai spus seful Camerei Deputatilor.

Victor Ponta a declarat, luni, ca PSD si celelalte partide din coalitie vor vota, marti, in Parlament, pentru "respingerea definitiva" a legii amnistiei si gratierii si pentru incuviintarea cererilor facute de procurori pentru mai multi parlamentari.


(229 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Zgonea s-a decis in cazul legii amnistiei si gratierii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5789520740509 seconds.