Marți, 18 Noiembrie 2014 - 04:06 PM Aleg.RO: Sebastian Ghita: Nu am crezut ca Partidul Facebook si Partidul Diaspora vor intoarce rezultatul

Publicat de: ---

7plus

In turul doi al alegerilor prezidentiale, mii de tineri care nu se cunosteau intre ei au iesit in strada pentru o idee comuna, propagata mai intai in mediul virtual . Retelele de socializare s-au transformat in cea mai eficienta portavoce si au recreat o Romanie fara granite. Mobilizarea din mediul online a fost una fara precedent in Romania. Spre deosebire de ACL, la PSD exista chiar un departament de comunicare online, al carui presedinte a fost, pana acum o luna, deputatul Sebastian Ghita.

Deputatul PSD Sebastian Ghita a declarat la Ora de Stiri ca nu a crezut, la inceputul campaniei, ca aceste "noi partide", Partidul Facebook si Partidul Diaspora, vor avea forta si determinarea de a intoarce rezultatul votului.

"Oamenii acestia si-au strigat speranta si suntem obligati sa le respectam vointa. Am inteles mesajul acestor oameni, atat al celor din diapora, cat si al celor tineri intre 18 si 35 de ani", a spus Sebastian Ghita.

In sectiunea VIDEO urmariti declaratiile din Ora de Stiri ale lui Sebastian Ghita, cel care a condus pana acum p luno departamentul de comunicare online al PSD.


(667 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Sebastian Ghita: Nu am crezut ca Partidul Facebook si Partidul Diaspora vor intoarce rezultatul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67012405395508 seconds.