Marți, 18 Noiembrie 2014 - 04:06 PM Aleg.RO: Nazare, fost ministru al transporturilor: Autostrada Sibiu-Pitesti a fost lasata in aer, sunt convins ca noul presedinte va repara greseala aceasta

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Andreea Neferu 17 .11.2014

Alexandru Nazare, fost ministru al transporturilor din partea PD-L, in prezent deputat, spune ca are convingerea ca noul presedinte Klaus Iohannis isi va onora promisiunile din campanie, inclusiv cele legate de constructia autostrazii Sibiu-Pitesti.

?Autostrada Sibiu-Pitesti a fost lasata ?in aer?, desi a fost ceruta de intreaga industrie. Sunt covins ca presedintele (Klaus Iohannis ? n.red.) isi va onora promisiunile, dar totul depinde si de momentul in care ACL va prelua guvernarea. Imediat ce acest lucru se va intampla, vom incepe sa reparam greselile in lant facute de guvernul Ponta. Mai mult, o problema este ca inca nu avem o proiectie bugetara pentru anul viitor?, spune Nazare.

Presedintele ales Iohannis, care a fost si primar al Sibiului timp de 14 ani, declara in urma cu cateva luni ca ?tronsonul Sibiu-Pitesti este obligatoriu sa se realizeze, cu cat mai repede cu atat mai bine?.

Soseaua Sibiu-Pitesti apare in Master Planul General de Transport, documentul care stabileste prioritatile Romaniei pana in 2030 in materie de infrastructura de transport, ca o ?autostrada fazata?, respectiv in prima faza va fi construita sub forma de drum expres, urmand sa fie ulterior transformata in autostrada.

Sibiu-Pitesti este una dintre cele mai cerute sosele din tara si traverseaza Valea Oltului, o zona foarte circulata. Autostrada a fost solicitata inclusiv de producatorul auto Dacia, cel mai mare exportator de pe plan local. 


(229 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Nazare, fost ministru al transporturilor: Autostrada Sibiu-Pitesti a fost lasata in aer, sunt convins ca noul presedinte va repara greseala aceasta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65026593208313 seconds.