Marți, 18 Noiembrie 2014 - 04:06 PM Aleg.RO: Se scot cutitele la PSD: oamenii lui Victor Ponta ii cer demisia lui Liviu Dragnea

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Dan Sova considera ca Liviu Dragnea "trebuie sa faca un pas inapoi" din functia de presedintele executiv al PSD, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale . Cei doi au un conflict mai vechi pe linie de partid, amandoi dorind sa devina presedintele partidului daca Victor Ponta ar fi castigat alegerile prezidentiale. Pozitiei lui Dan Sova s-a raliat si deputatul Radu Popa, venit de la PPDD, care a cerut si el demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv. Radu Popa este un apropiat al lui Victor Ponta. 

”Cred ca domnul Dragnea pe care il stiu un om politic serios, un barbat serios, va trebui sa faca un pas in spate pentru ca in mod evident aceasta campanie a fost pierduta din vina domniei sale. Deocamdata spun ca ceea ce ar trebui sa faca domnul Dragnea din proprie initiativa este sa faca un pas spate. Este o problema de coordonare de la centru, cred ca e necesar un pas in spate al lui Liviu Dragnea. Asa ar fi normal, sa-si dea demisia din functia de presedinte executiv”, a fost mesajul tintit al lui Sova catre Liviu Dragnea. 

El l-a sustinut pe Victor Ponta, despre care a spus ca trebuie sa ramana in fruntea Guvernului. 

”Rezultatul s-a vazut la urne, romanii au decis, e un rezultat pe care il acceptam. Asa cum a subliniat si Victor Ponta, poporul nu greseste niciodata, cand urnele vorbesc politicienii trebuie sa taca. Din punct de vedere al rezultatului nu e nimic de spus, pentru cinci ani presedinte va fi Klaus Iohannis. Nu sunt de acord cu iesirea de la guvernare, guvernul guverneaza in baza programului, care a primit in 2012 un vot la urne de 60%, mai bine decat domnul Iohannis. Iesirea de la guvernare nu o vad fezabila, dar ar trebui sa guvernam pana in 2016”, l-a aparat Sova pe Victor Ponta. 

In acest moment, in sediul PSD se afla vicepresedintele PSD Robert Negoita care cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, care cere organizarea unui Comitet Executiv si ramanerea la guvernare si vicepresedintele suspendat, Dan Sova, care ii cere capul lui Liviu Dragnea. De la distanta, Ion Iliescu cere convocarea unui Congres extraordinare, care sa analizeze cauzele esecului de la prezidentiale. 

Premierul Victor Ponta a spus ieri seara ca nu-si da demisia din functie, un motiv invocat fiind ca niciun coleg nu i-a cerut acest lucru. 

Citeste si Liviu Dragnea, dupa noaptea infrangerii la PSD: Nu stiu a cui e vina, e vina lui Dumnezeu Citeste si PSD Cluj cere Congres extraordinar al partidului pentru a face analiza alegerilor Citeste si REACTIA lui Ion Iliescu dupa infrangerea suferita de Victor Ponta Citeste si Primul lider PSD care CERE RETRAGEREA PARTIDULUI DE LA GUVERNARE dupa infrangerea lui Ponta: „Partidele ar trebui sa vina in intampinarea cetatenilor”

 

Citeste si Olguta Vasilescu: Asteptam Diaspora acasa, dupa ce si-a luat tara inapoi. Le pun la dispozitie teren Citeste si Liviu Dragnea, dupa noaptea infrangerii la PSD: Nu stiu a cui e vina, e vina lui Dumnezeu


(154 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Se scot cutitele la PSD: oamenii lui Victor Ponta ii cer demisia lui Liviu Dragnea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60934805870056 seconds.