Miercuri, 19 Noiembrie 2014 - 06:02 AM Aleg.RO: Deputatul Ion Dinita poate fi arestat

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Parlamentarii au dat, marti seara, un vot pozitiv in ceea ce priveste ridicarea imunitatii deputatului Ion Dinita, reprezentant al Partidului Conservator .

 

Ion Dinita este acuzat de luare de mita in celebrul dosar ce il are in prim plan pe Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov.

De asemenea, Ion Dinita este acuzat si ca a primit bani de la Consiliul Judetean Brasov si i-a folosit in interes personal.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au solicitat ridicarea imunitatii deputatului si, in cele din urma, parlamentarii si-au dat acordul pentru inceperea urmaririi penale.

274 de parlamentari au votat “pentru” ridicarea imunitatii deputatului conservator, in timp ce 53 de parlamentari au votat “impotriva”.

In alta ordine de idei, marti s-a votat si vacantarea mandatelor de senatori detinute de Sorin Rosca Stanescu si de Cosmin Nicula.

Sorin Rosca Stanescu si-a pierdut mai multe drepturi in momentul in care a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Cosmin Nicula si-a pierdut mandatul de senator in momentul in care a devenit vicepresedinte al Curtii de Conturi.


(213 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Deputatul Ion Dinita poate fi arestat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7139139175415 seconds.